MK
05.10.2005
bhv145.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
Słyszałem że to jest dosyć dobra alternatywa dla BPH, ale jakich kowiek szczególow brak.
Proszę o wypowiedzi osoby które w minimalnym stopniu chociaż się z tym spotkały i mają chociaż minimalną wiedzę!
Dzękuję |
| |
10.10.2005
ajl227.internetdsl.tpnet.pl
|
Prowadzę cztery agencje pko bp sa.Odpowiem na Twoje pytania.Pozdrawiam. |
| |
11.10.2005
bkf26.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
Prowadzę dwa biura pośrednictwa kredytowego, a teraz myślę o otworzeniu agencji PKO BP. Mam lokal, za który płacę 2500 zł, czy ktoś może mi odpowiedzieć, czy prowadzenie agencji jest opłacalne, czy zarobię tylko na czynsz i pracownika? Słyszałem, że prowizje w agencji są znacznie mniejsze niż dla pośredników (myślę oczywiście o kredytach)
|
| |
11.10.2005
bkf26.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
Pytanie do Iwony
Przeczytałem, że już prowadzisz trzy agencje, czy mozesz coś więcej na ten temat napisać, jakie są koszty, jak długo trwają procedury, czy wymagają wyłączności..., pozdrawiam Radziol |
| |
agent
12.10.2005
agg18.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
iwona
będą zmiany u nas wiesz już? |
| |
12.10.2005
|
Agent.Tak wiem-idzie nowe.Własnie nad tym mysle-to powod do placzu czy radosci ?! Za dlugo juz prowadze agencje by sie z nimi rozstawac, ale.... |
| |
agent
14.10.2005
adf33.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
Iwona.Mam właśnie nową umowę i właśnie ją "trawię"
pozdrawiam |
| |
16.10.2005
aal65.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
Prośba do agentów PKO. O co chodzi z tymi nowymi umowami? Jest sens jeszcze zaczynać zabawę w agencję PKO? |
| |
17.10.2005
|
Agent. Mam prośbę- czy mozesz mija zeskanowac i przeslac mailem? Interesuje mnie sprawa wymogow metrazowych.Cos mowia o 15 m kw. !? Dwie z moich agencji sa tzw. starego typu.Grozi mi ich rozbudowa albo zmiana lokalu.Bede wdzieczna za informacje. |
| |
agent
17.10.2005
acn64.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
iwona.W nowej umowie nie doczytałem się o metrażu.Są wymogi odnośnie sprzętu komuterowego.
pozdrawiam |
| |
18.10.2005
ui238.internetdsl.tpnet.pl
|
Dzień dobry
Chciałam też otworzyć coś takiego w Kłobucku czy możecie mi powiedziec od czego mam zaczać.Bardzo dziekuje aniag6@wp.pl
|
| |
18.10.2005
|
Agent.Nie rozumiem.Czyzby byly rozne umowy? Moze Twoja agencja działa krocej nim moja i masz juz to wszystko, czego pare lat temu gdy zaczymnalam nioe wymagali?! Moze przy wizualizacji okreslili co od ciebie wymagaja i przy odbiorze to sprawdzili?! No coz-dzieki.Widac musze poczekac na moja kolejke .Pozdrawiam. |
| |
agent
18.10.2005
acq172.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
iwona. Prowadzę agencję 6 lat. Każdy agent otrzymał do 14 października nowa umowę. Do umowy są załączniki .W jednym z nich są wymagania sprzętowe dla agencji i termin od kiedy obowiazują. Pozdrawiam |
| |
19.10.2005
|
Agent.Widać mam pecha.Gdy podlegalismy pod oddzial w innym miescie bylo ok. Byl opiekun agencji, przeplyw wiadomosci itd.Potem podlegalismy pod oddzial w moim miescie-dalo sie wytrzymac z informacjami.Teraz nalezymy do Centrum-no i tu jest problem....Widac to cale lata swietlne bo przeplyw wiadomosci jest zerowy.Prowadze agencje siedem lat.Pozdrawiam.Moze i do nas dotra umowy. |
| |
królowiec
20.02.2007
62.233.250.146
|
Czy ktoś może mi powiedzieć czy uruchomienie agencji pko bp jest opłacalne |
| |
królowiec
23.02.2007
62.233.250.146
|
Nie rozumiem po co im jest adres mailowy skoro wysłałem im maila z zapytaniem kilka dni temu a do dzisiaj nikt z PKO mi nie odpisał. |
| |
24.09.2008
pc5.szpital-bielany.torun.pl
|
Jestem zainteresowana otwarciem agencji PKO. Odbyłam rozmowę telefoniczną z opiekunem agentów w moim mieście i mam obawy co do akceptacji warunków mojego lokalu na prowadzenie tej działalności. Warunkiem złożenia wniosku na otwarcie agencji jest założenie własnej działalności gospodarczej i umowa najmu lokalu. Co jednak będzie, jesli komisja z oddziału niezaakceptuje moich warunków na prowadzenie agencji? Czy jest taka możliwość, że zanim podpisze umowę najmu mogłabym otrzymać akceptację kogoś z oddziału / oględziny lokalu i warunków / ? Jakie podstawowe warunki musze spełniać, zeby uzyskać zgodę ? |
| |
26.09.2008
dhh169.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
Podpisz umowę przedwstępną... to powinno zabezpieczyć Ciebie i bank. Pozdrawiam |
| |
26.09.2008
dhh169.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
Podpisz umowę przedwstępną... to powinno zabezpieczyć Ciebie i bank. Pozdrawiam |
| |
26.09.2008
pc5.szpital-bielany.torun.pl
|
Dziękuje za pomoc. Bardzo prosze jeszcze o informacje, jakie są wymogi banku co do lokalu, wyposażenia i sprzętu. Czy bank narzuca godziny urzędowania agencji? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam. |
| |