16.11.2008
apn-77-113-39-191.gprs.plus.pl
|
tego jak jest dokładnie z placówkami franczyzowymi nikt kto naprawdę wiem nie może zdradzać, gdyż jest związany klauzulą poufności. Jak w kazdym biznesie są rekiny i niedorajdy... Ja zdecydowałem się sprzedać swoją placówkę. Właśnie nie dlatego że nie jest dochodowa. To nie jest stragan ale placówka której przychód moge udowodnić fakturami jaki mi płaci centrala Getinu. to taka sugestia do przemyslenia. |
| |
16.11.2008
arj122.internetdsl.tpnet.pl
|
Mam pytanie do GetOUT, czy jest szansa na jakieś pieniądze przy założeniach, że placówka PKOSA, mieściła by się w mieście ok,25 tyś, lokal w centrum, koszt wynajmu 3 tyś. w mieście jest już placówka własna PKO SA, są też banki spółdzielcze, skoki, eurobank, żagiel, getin, pko bp. |
| |
18.11.2008
82-160-13-2.prudnik.net.pl
|
Wiadomo, że wiele zależy od potencjału miasta. Znajomy, o którym pisałem, ma placówkę w miasteczku 12.000 ludzi i ma 4 stanowiska!!! Twierdzi, że nieraz w czwórkę nie mogą się obrobić. Jutro mam spotkanie z Dyr. regionalnym, więc będę wiedział dużo więcej. Jeśli chcesz, to mogę wtedy dać Ci więcej informacji. |
| |
18.11.2008
|
Witam Dzięki bardzo za to, że wypowiadasz się na forum i jeżeli będziesz miał dalsze informacje po jutrzejszym dniu to będę wdzięczny. |
| |
20.11.2008
|
Czy dowiedziałeś się coś więcej? |
| |
06.12.2008
82-160-13-2.prudnik.net.pl
|
No i mogę się pośmiać. Od grudnia poprawa :) I prowizja, i oferta się poprawiła :) Prosta droga do prowizji na poziomie, jaki miał być na początku. Już się sprawdza :) A tym, co wiedzą lepiej, bo coś tam, coś tam... mówię: Zajmujcie się dalej teorią i pracujcie na kogoś, aż garb Wam sam wyrośnie i... coś tam, coś tam ;) Jak mówiłem wcześniej, zaczyna się opłacać... :))) |
| |
11.12.2008
apn-77-114-239-97.gprs.plus.pl
|
"fajny" post... ludzie pracuję 7 lat w finansach od ekspansji City Banku w Polsce, robiłem trochę rzeczy w kilku bankach, czy naprawdę myslicie że ktoś tu Wam pomoże w zarobieniu pieniedzy z rynku finansowego na które on ma ochote i bardziej niz Wy wie jak to zrobić... Przesledziłem ten wątek. ktos fajnie napisał - populistyczny! Racja. Nikt nie może zdradzać zarobków bankowych i prowizji publicznie!!! Więc podane tu sa wyssane z palca. Jedni zamykaja franczyzy bo dokładaja a inni otwieraja kolejną 3 czy 4 placówkę. To biznes a nie zabawa z kolegami z przedszkola. |
| |
wypowiedz się w tym temacie
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.