01.09.2008
aagt176.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
Open nie otwiera placówek w miastach mniejszych niż 150 tys mieszkańców np w Tarnowie nie będzie oddziału. Expander ma sieć własną-wielkie miasta oraz sieć partnerską na mniejsze miejscowości do 50 tys mieszkańców. Osobiście wolę otworzyć bank niż pośrednictwo kredytowe tym bardziej że mowa w poście o małej wiosce a nie o dużyej aglomeracji:). Tak jak Radex mogę potwierdzić od strony Eurobanku... |
| |
01.09.2008
CPE0018f859b8a8-CM00159a662b0e.cpe.net.cable.rogers.com
|
Dobra rada dla wszystkich podpisujacych jakiekolwiek umowy.</p><p>Czytajcie kazda umowe z prawnikiem. Oplaca sie wydac troche pieniedzy na poczatku a to powinno pozwolic wam uniknac przykrosci po podpisaniu umowy. </p><p>Firmy, ktore przygotowuja tego rodzaju umowy. robia to zawsze z korzyscia dla siebie.</p><p>Mieszkam od lat za granica i nie wyobrazam sobie podpisania umowy dotyczacej biznesu bez sprawdzenie jej przez prawnika. Mysle, ze w Polsce powinno to stac sie normalna procedura.</p><p>Powodzenia</p> |
| |
02.09.2008
87-205-200-204.adsl.inetia.pl
|
Nowa - można skonsultować się z prawnikiem, aby nie wejść w bagno. Ale w większości banków umowy są nienegocjowalne - albo podpisujesz albo rezygnujesz... |
| |
04.09.2008
chello089074021101.chello.pl
|
Witam Jakie są koszty i korzyści z prowadzenia placówki Eurobanku? |
| |
08.09.2008
dgj40.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
Witam,
zastanawiam się nad otworzeniem punktu partnerskiego Eurobanku w mieście liczącym około 17.000-18.000 mieszkańców.
Rozpocząłem poszukiwania potencjalnego lokalu i tutaj pojawił się problem - jaka, waszym zdaniem, jest górna kwota, za jaką warto wynająć taki lokal, aby później nie mieć problemów z jego utrzymaniem.
Zdaje sobie sprawę, że wszystko zależy od tego ile uda mi się zarobić na tej działalności, ale w tej chwili nie mam takich danych.
Interesują mnie średnie ceny wynajmu lokalu 40-60 m2 w centrum średniego miasta.
Pozdrawiam, |
| |
wypowiedz się w tym temacie
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.