poleć stronę: BPH - placówka na blokowisku
adresat
wpisz adres email odbiorcy
nadawca
wpisz adres email nadawcy
wiadomość
możesz dopisać coś do wysyłanej wiadomości

Forum: BPH - placówka na blokowisku

26.08.2008
87-205-178-63.adsl.inetia.pl

Witam. Chce otworzyć placówkę banku BPH na dużym osiedlu w mieście powyżej 200 tys. mieszkańców. Wiem, że w przypadku agencji PKO jest to opłacalna inwestycja, ale czy podobnie jest z agencją BPH? Może ma ktoś już jakieś doswiadczenia z placówkami BPH i może się nimi podzielić.

07.10.2008
088156113047.stk.vectranet.pl

Witam.

Prowadziłem taką placówkę i stanowczo odradzam. Fatalna organizacja w BPH. Duzo formalności i utrudnien z oddziałem banku z pod który sie podlega. Bank nie ułatwiał nam współpracy. Osoby które są od tworzenia sieci zapewniały ze wszystko bedzie super ale żeczywistość była całkowicie inna.  NIE POLECAM!!!!

Pozdrawiam

08.10.2008
acjy47.neoplus.adsl.tpnet.pl

może warto pomyśleć nad placówką PEKAO SA? He zaraz się zaczną posty z pytanimi czy warto:).

wypowiedz się w tym temacie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.

PROFIT system Sp. z o.o.
ul. Brązownicza 16, 01-929 Warszawa
telefon: (0-22) 560 80 20
faks: (0-22) 560 80 21
redakcja: (0-22) 560 80 30 do 35
reklama: (0-22) 560 80 50 do 52
doradztwo we franczyzie: (0-22) 560 80 40
księgarnia i prenumerata: (0-22) 560 80 22