06.10.2008
abes67.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
Witam, właśnie otworzyłem w 4-tysięcznej miejscowości agencję kredytowo-ubezpieczeniową. Problem w tym, że mam dosyć duży lokal i można coś tam jeszcze zrobić, tylko jakoś pomysłów mi brak. Lokalizacja w miasteczku najlepsza, ponieważ przy sklepach spożywczych i przy głównej drodze z własnym parkingiem. Do większych miast minimum 30 kilometrów. Proszę o jakieś pomysły, może wam coś przyjdzie do głowy, nie musi być związane z branżą. Pozdrawiam i z góry dziękuję |
| |
08.10.2008
abdv189.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
Witam, nikt nie ma żadnego pomysłu? Nie ma co się naprzykrzać. Poszukuję możliwości kontaktu z przedstawicielem regionalnym lub firmą która zajmuje się otwieraniem/autoryzacją nowych punktów sprzedaży Cyfry+ lub Cyfrowego Polsatu. Próbowałem już wszystkich możliwości ze stron internetowych. Brak odzewu. Nie w tej miejscowości żadnego takiego punktu, jest za to trochę ludzi i potencjalny instalator. Pozdrawiam |
| |
08.10.2008
host-ip221-131.crowley.pl
|
Witam, Trudno wypowiadać się w tym temacie, ponieważ nie znamy twojej miejscowości. Z opisu wynika, że jest to małe miasteczko. Jacy ludzie tam mieszkają? Może podziel lokal i otwórz dobry gabinet kosmetyczny (o ile widzisz potencjalnych klientów), albo sklep z telefonami/akcesoriami komórkowymi... na to zawsze znajdą się chętni:-) Pzd i powodzenia Adam |
| |
08.10.2008
abec104.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
A witam, dzięki za wypowiedź. 4 tysiące mieszkańców, same sklepy spożywczo-przemysłowe, bank, mały skład budowlany, kilka sklepów specjalistycznych (motoryzacyjny itp). Myślałem jeszcze o sprzedaży okien i drzwi, ale tutaj nie mam doświadczenia i ciężko mi wybrać potencjalnego dostawcę okien. Tutaj liczy się przede wszystkim cena, więc muszą to być tanie produkty. Może znacie taką firmą, której można otworzyć przedstawicielstwo. Oprócz Cyfr+ lub Polsatu okna były jedynym pomysłem. Najzwyczajniej tego jeszcze tam nie ma. Pozdrawiam |
| |
wypowiedz się w tym temacie
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.