poleć stronę: Alior Bank nie boi się kryzysu
adresat
wpisz adres email odbiorcy
nadawca
wpisz adres email nadawcy
wiadomość
możesz dopisać coś do wysyłanej wiadomości

Forum do artykułu: Alior Bank nie boi się kryzysu

Alior Bank nie boi się kryzysu

2008-10-30

Mimo obaw fachowców, że najbliższe miesiące nie będą najlepszym okresem na debiut Alior Banku, zarząd podjął decyzję o otwarciu 17 listopada.

08.10.2007
ACCE1CCD.ipt.aol.com

szukam wspolnika , interesuje mnie rejon slaski Tychy,Katowice,Zabrze,Gliwice , mam na uwadze kilka systemow franczyzny np DDD-Dobre Dla Domu , suma ktora mnie interesuje to 50 tys i wchodzimy w interes .

propozycje na maila pozdrawiam

04.11.2008
86-17-N1.aster.pl

Wczoraj,w poniedzialek,bylem w oddziale banku w Warszawie,Barbary 1.

Chcialem zrobic lokate /duza/  Nic z tego nie wyszlo,poniewaz bank wymyslil tzw. lokate rekomendacyjna. czyli:przynosi czlowiek 1000 zl i przyprowadza kolege ,tez z taka suma.Obaj dostana + 10 % odsetek.

Przynosi czlowiek 10 tys. zl a dla niepoznaki daje koledze 1000 zl,zeby tez zalozyl konto.Obaj dostana po + 10 5 odsetek.

Przychodzi czlowiek i przynosi ponad 100 tys. zl i.......oferuja mu + 7 % !!!!!!!!!

Poniewaz przyszedl sam !!!!! Niewazne,ze jedna wplata zalatwia kilka a moze kilkadziesiat takich "rekomendacyjnych lokat".

NIKT nie zaproponowal mi niczego,nikt w ogole nie byl ta wplata zainteresowany.

Wiec zastanowcie sie dobrze,zanim tam zaniesiecie pieniadze.

Prowadzenie konta jest darmowe,ale pozornie.I tylko przez rok.To samo karty kredytowe.Itd.

04.11.2008
83.2.116.5

idz z lokatą do Getin Banku, sprawdz oprocentowanie

04.11.2008
acjl88.neoplus.adsl.tpnet.pl

Bank ma bardzo dobrą ofertę, to że nie mieli czegoś dla ciebie to przeceiż nie tragedia, masz tyle banków i tyle ofert ciekawych że powinieneś wybierać ile chcesz... Idź do Open Finance  i tam ci dadzą dobrą lokatę taką jaką chcesz warszawiaku.

wypowiedz się w tym temacie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.

PROFIT system Sp. z o.o.
ul. Brązownicza 16, 01-929 Warszawa
telefon: (0-22) 560 80 20
faks: (0-22) 560 80 21
redakcja: (0-22) 560 80 30 do 35
reklama: (0-22) 560 80 50 do 52
doradztwo we franczyzie: (0-22) 560 80 40
księgarnia i prenumerata: (0-22) 560 80 22