poleć stronę: Placówka partnerska z Pekao SA
adresat
wpisz adres email odbiorcy
nadawca
wpisz adres email nadawcy
wiadomość
możesz dopisać coś do wysyłanej wiadomości

Forum: Placówka partnerska z Pekao SA

13.11.2008
82-160-13-2.prudnik.net.pl

Witam wszystkich.

Bardzo zależy mi na wszelkich informacjach dotyczących współpracy z tym bankiem. Mam franczyzę innego banku, ale myślę o czymś dodatkowym.

Chciałbym otworzyć agencję w mieście powiatowym ponad 28.000 mieszkańców. Oddział jest w Rynku, a ja myślę o lokalizacji na największym osiedlu - ponad 10.000 ludzi.

Pekao jest zainteresowane tą lokalizacją, twierdzą że przejęli najlepsze cechy \"starego\" dobrego systemu z BPH. Czekam na wizytę przedstawiciela w ciągu kilku najbliższych dni i chciałbym być na nią przygotowany. Dlatego proszę wszystkich znających ten nowy system Pekao o fakty. Może być na maila. Ważne, czy w takiej lokalizacji można zarobić, czy otwierać 1 czy 2 stanowiska i wreszcie jak ze współpracą, systemem i wynagradzaniem?

Z góry dziękuję...

20.11.2008
acpk19.neoplus.adsl.tpnet.pl

Zamierzam otworzyć m 80-tysięcznym mieście taką placówkę. Proszę o wszystkie możliwe porady i opinie ludzi współpracujących z PKO S.A. Z góry dziękuję!!!

23.11.2008
acdj195.neoplus.adsl.tpnet.pl

a nie lepiej bph

23.11.2008
acdj195.neoplus.adsl.tpnet.pl

lepiej otwórz placówkę z bph  marka jest lepsza

23.11.2008
wimax3-64.telbeskid.com.pl

Jurek to skoro to BPH to taka rewelacja, dochodowa itp. to na cholere sprzedajesz swoją, co widać w innym Twoim wpisie. Czy sprzedaje się \"kurę znoszącą złote jaja\" ??

23.11.2008
abso94.neoplus.adsl.tpnet.pl

ja jestem w małej miejscowosci gdzie jest 9 banków to musi byc większ aglomeracja i da się zyc z takiej marki jak jest bph

23.11.2008
acps141.neoplus.adsl.tpnet.pl

Już w ogóle się zastanawiam czy w to wchodzić?Wstępną akceptację mam,punkt się podoba,ale po przeczytaniu w dzisiejszym Dzienniku prognoz co do bankowości"Rynek kredytów hipotecznych stopnieje nawet o połowę" zaczynam się mocno zastanawiać.Co Do BPH to jeszcze sprawę rozpatrzę.

23.11.2008
acps141.neoplus.adsl.tpnet.pl

Ale przecież PKO SA przejęło BPH!

23.11.2008
acjo61.neoplus.adsl.tpnet.pl

większą część tak, resztki wykupuje ge.

wypowiedz się w tym temacie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.

PROFIT system Sp. z o.o.
ul. Brązownicza 16, 01-929 Warszawa
telefon: (0-22) 560 80 20
faks: (0-22) 560 80 21
redakcja: (0-22) 560 80 30 do 35
reklama: (0-22) 560 80 50 do 52
doradztwo we franczyzie: (0-22) 560 80 40
księgarnia i prenumerata: (0-22) 560 80 22