poleć stronę: No Comment Shops
adresat
wpisz adres email odbiorcy
nadawca
wpisz adres email nadawcy
wiadomość
możesz dopisać coś do wysyłanej wiadomości

Forum: No Comment Shops

04.12.2008
public45793.xdsl.centertel.pl

Jestem zainteresowana wspołpracą z tą Firmą na zasadach franczyzy właśnie. Jestem z miejscowości, która liczy sobie ok. 75 tys. ludności. Nie ma tu ani w pobliżu sklepów tej marki. Czy ktoś z Was już wszedł z nimi w interesy? Jak wyglada że tak powiem ta współpraca od kuchni? Czy się opłaca i czy maja jakieś szczególne wymagania? Interesuje mnie wszystko co dotyczy tej marki. Proszę o szczere opinie i informacje na maila bas.w@vp.pl. Z góry dzieki..

wypowiedz się w tym temacie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.

PROFIT system Sp. z o.o.
ul. Brązownicza 16, 01-929 Warszawa
telefon: (0-22) 560 80 20
faks: (0-22) 560 80 21
redakcja: (0-22) 560 80 30 do 35
reklama: (0-22) 560 80 50 do 52
doradztwo we franczyzie: (0-22) 560 80 40
księgarnia i prenumerata: (0-22) 560 80 22